Professionell & pålitlig flytthjälp

Stadsbudskontoret i Västervik erbjuder professionell och pålitlig flytthjälp för privatpersoner och företag i Västervik, Oskarshamn, Kalmar, Vimmerby, Hultsfred, Högsby, Målilla och övriga Sverige.
Vi hjälper dig med allt du inte vill göra själv.

Stadsbudskontoret har säkra och försäkrade händer som gärna packar, varsamt bär och tryggt transporterar era möbler, ert bohag eller er kontorsutrustning.
Vill ni packa själva lånar vi ut flyttkartonger.

Flyttstädningen kan vi också ta hand om.
Vi utför en grundlig flyttstädning av din bostad, lokal eller fastighet. Tillsammans med övrig flytthjälp blir vår städning smidig, effektiv och garanterat väl utförd. Stadsbudskontorets flyttstädning omfattas av RUT-avdraget.

Flexibilitet och god service är några av Stadsbudskontorets styrkor. Därför flyttar vi gärna ert kontor under en helg så att ditt företag inte behöver förlora värdefull arbetstid. Stadsbudskontoret har erfarenhet av att framgångsrikt flytta teknisk utrustning och inventarier för både stora och minde organisationer.
Stadsbudskontoret i Västervik erbjuder samkörning mellan Stockholm och orter i Småland. Kontakta oss gärna om du har något som behöver transporteras.

 

 

knapp_flytt

 

 

PDF Tips och råd »

tjanster_sma_bilder_flytt3_230x153_BR tjanster_sma_bilder_flytt2_230x153_BR tjanster_sma_bilder_flytt_230x153_BR